0525–68 13 28 info@lipke.nl
Selecteer een pagina

  Vakmanschap is vanzelfsprekend

Over ons

Aannemersbedrijf Lipke BV is al sinds tijden een begrip voor vakkundige renovatie, restauratie, onderhoud en uiteraard voor nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Vanzelfsprekend voldoet Lipke BV aan de strenge hedendaagse normen op het gebied van vakmaatschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering.

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid van een klein aannemersbedrijf tot een begrip in de regio.

Nieuws

Kerktoren in Elburg

Restauratie aan de balkkoppen en kapconstructie van de kerktoren in Elburg opgeleverd. Daarbij ook werkzaamheden op het dak uitgevoerd zodat bezoekers vanaf komende week weer een schitterend uitzicht hebben over het dakenlandschap van de vesting Elburg.

Restaureren van de stadsmuur

Afgelopen week is Aannemersbedrijf Lipke gestart met de opbouw van het "nieuwe" gevechtssteiger. Nu de staanders zijn geplaatst zal Voegbedrijf Heldoorn het metselwerk restaureren van de stadsmuur.

Bedrijfshal in Elburg

BAM! Het begin is er! Vandaag het heiwerk gereed voor de uitbreiding van een bedrijfshal in Elburg.

Oude elementen van het pand in het zicht

TROTS! Dat mogen wij zijn op dit mooie plaatje! 3 panden waar de nodige renovatie en restauratiewerkzaamheden zijn verricht. En tevens bij de Coolcat, ook de bouwkundige interieurwerkzaamheden mogen uitvoeren, waarbij de oude elementen van het pand in het zicht bleven.

Verbouw en herinrichting van Café de Baars

Aannemersbedrijf Lipke is in volle gang met de verbouw en herinrichting van Café de Baars aan de Havenkade in Elburg.

Uitbreiding en restyling

Onlangs heeft Aannemersbedrijf Lipke een mooie opdracht afgerond. De uitbreiding en restyling van de Machine Fabriek Elburg

Diezerstraat Zwolle

De afgelopen weken was Aannemersbedrijf Linthorst weer te vinden op de Diezerstraat te Zwolle. Weer een bijzondere klus, het opfrissen en herstellen van deze karakteristieke gevel.

Staalconstructie en verdiepingsvloer met een monolithische afwerking

Zo dat staat!!! Staalconstructie en verdiepingsvloer met een monolithische afwerking klaar voor de montage van de machines.

Botterdagen & Open Monumentendag in Elburg

Botterdagen & Open Monumentendag in Elburg (gemeente) het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het werk van Voegbedrijf Heldoorn ism Aannemersbedrijf Lipke is tijdens deze dagen ook te bezichtigen.

Restauratie stukje geschiedenis

Deze week gestart met dit unieke stukje geschiedenis te restaureren. Wat een Mooi project! De restauratie van dit theehuis, trots dat wij dit stukje geschiedenis mogen restaureren en in ere mogen herstellen!

Daken binnenstad Elburg

Onlangs hebben wij een dak mogen restaureren in de binnenstad van Elburg.  Een zeer tevreden klant en het eindresultaat mag gezien worden!

Unieke dakenlandschap van de Vesting Elburg

Aannemersbedrijf Lipke is de afgelopen dagen intensief bezig geweest om vele daken te herstellen na de storm van afgelopen donderdag. Burgemeester Jan Nathan Rozendaal kwam een kijkje nemen en waagde een vlucht op grote hoogte om met eigen ogen het unieke...

Van trap naar roltrap!

Van trap naar roltrap!! Vandaag oplevering gehad van de bouwkundige voorziening die we getroffen hebben op de woonboulevard Grote Voort te Zwolle door “Aannemersbedrijf Lipke BV Elburg”

Vrijstaande woningen Zeewolde

Onlangs de kap geplaatst door VS Prefab b.v. in samenwerking met  Stiho, bij 1 van de nieuwe vrijstaande woningen in Zeewolde. De contouren beginnen langzaam zichtbaar te worden. Binnenkort kan het riet erop!

Nieuwe Bankirai

"Kunnen jullie nieuwe bankirai delen aanbrengen op een van onze diepladers" Tuurlijk waarom ook niet! Aannemersbedrijf Lipke bv is in vele markten thuis.

Stand van zaken

"Technisch weer" zoals we dat zeggen, dus even een paar projecten aan doen om de stand van zaken door te nemen.

Een mooie diversiteit aan projecten

Vandaag nog een paar werken bezocht. De gemetselde muurtjes bij de haven in Elburg worden voorzien van natuursteen en afgekit. Daarna door naar Zeewolde waar gisteren de verdiepingsvloer is gestort van 1 van de woningen en de andere woning bijna klaar om met riet...

Restauratie is een kunst

Wat een mooi plaatje van een zeer bijzonder werk wat wij mochten uitvoeren.

Pin It on Pinterest